Beijing 2012 [1]

20120827-093808.jpg

Zaterdag zijn we met Etihad airways vertrokken van Düsseldorf via Abu Dhabi naar Beijing. Etihad is al drie jaar gekozen tot ‘s werelds beste luchtvaartmaatschappij dus we waren wel benieuwd wat er zo goed aan is allemaal. Het e-Box entertainment systeem is indrukwekkend, je kunt gewoon met je gsm bellen aan boord en wifi beschikbaar, eigen stopcontact en netwerkaansluiting voor het notebook in de stoel. En de philips(?) gekleurde ledverlichting waarmee de sfeer in het vliegtuig kan worden bepaald. Het kan niet op… Dat wat betreft de techniek. Verder mooie airbus met op het toilet een raam en fantastisch uitzicht :-)
De eerste zes uur naar Abu Dhabi twee europesche filmhuis films gekeken en nog een Amerikaanse topper die nu in de bioscoop draait. Heerlijk eten aan boord en goeie service.
Na aangekomen te zijn in Abu Dhabi een uur de tijd om over te stappen en toen de volgende 7 uur naar Beijing. Weer maaltijden en dan proberen te slapen. Dat lukt natuurlijk niet. Gebroken aangekomen maar we zijn in Beijing!