Luang Prabang, Laos (2)

Vanmorgen om 5.00u opgestaan om vervolgens om 6.00u aan mijn ontbijtje van gebakken rijst met kip en een Pepsi te zitten. In afwachting van de monikken die hun eten komen ophalen voor die dag. Nu maar hopen dat ze ook langs komen daar waar ik nu ben. Maar dat zal haast wel want er zitten… Continue reading Luang Prabang, Laos (2)

Published
Categorized as Laos

Luang Prabang, Laos (1)

Sawadee!  Gisteren aangekomen in Luang Prabang. Dat ligt wat meer in het noorden van Laos. Maar minder koud is het zeker niet. Integendeel ! Het water gutst hier constant van mijn lijf. Maar flink door blijven drinken dus. Toen ik vanaf Vientiane naar Luang Prabang ging werd ik uiteraard afgezet bij de domestic terminal. Nah… Continue reading Luang Prabang, Laos (1)

Published
Categorized as Laos

Vientiane, Laos (2)

Toch nog internet in Laos.Vanmorgen om 5.00 opgestaan om vervolgens om 6.00 de taxi naar het vliegveld te nemen. En dat is errug vroeg kan ik je vertellen. En wat me op gevallen is… als er ergens een metertje met een wijzer in een taxi zit in Thailand, dan werkt die standaard gewoon niet. Je… Continue reading Vientiane, Laos (2)

Published
Categorized as Laos